EVENT PLANNING
Event planning Elburg

Event planning

Evenementen

Je bent van plan een evenement te organiseren, maar kunt er eigenlijk binnen het bedrijf niemand voor vrij maken. Dit kunnen zowel kleine evenementen zijn, maar ook als je op zoek bent naar een projectleider voor een groot evenement ben je hier aan het juiste adres.


Heb je leuke ideeën, maar weet je niet hoe je ze ten uitvoer moet brengen? Voor bijvoorbeeld een opening van een zaak, een beurs, braderie, productpresentaties, muziek evenement, netwerkborrels of een personeelsfeest. Het kan alleen om het maken van het plan gaan, maar ook de volledige uitvoering en alles daartussen bestaat tot de mogelijkheden. Om volledig inzetbaar te zijn, zijn certificaten voor Sociale Hygiene en heftruck in het bezit.


Winkel demo

Maar het kan natuurlijk ook om veel kleinere activiteiten gaan zoals een leuke demo in de winkel of bij speciale dagen een extra activiteit in of rond het bedrijf.


Er is een braderie voor je deur, maar hoe maak je daar nou een aantrekkelijke kraam van, zodat deze ook nog wat opbrengt. Ook daar kan ik als Ondernemersondersteuner je tips en ideeën voor aan de hand doen.


Catering op locatie

Heb je catering nodig, maar heb je geen tijd om het zelf uit te zoeken of te regelen. Geef aan welk budget je beschikbaar hebt en ik zoek uit wat er binnen dat budget allemaal mogelijk is. Uiteraard rekening houdend met je eigen wensen en ideeën. Kan ik het zelf regelen, dan doe ik dat zelf. Lijkt dat onmogelijk dan is er binnen mijn netwerk zeker een partij die het kan verzorgen.

Ondernemersondersteuner - Jolmo Elburg